Фахвці Високопільського районного управління взяли участь у роботі колегії райдержадміністрації

20 лютого 2018 року, під головуванням очільника районної державної адміністрації Сергія Старуха відбулось чергове засідання колегії районної державної адміністрації. Участь у засіданні взяли члени колегії, голова районної ради, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, сільські, селищний голови, керівники окремих підприємств, установ, організацій району.

У рамках проведеної колегії Олександр Мех, начальник відділу економічного розвитку та державної реєстрації районної державної адміністрації, прозвітував про хід виконання програми економічного, соціального та культурного розвитку Високопільського району на 2017 рік за підсумками 2017 року.

За підсумки виконання районного бюджету та місцевих бюджетів району за 2017 рік присутніх ознайомила начальник відділу фінансового управління районної державної адміністрації Лариса Олло та підняла питання про схвалення проекту змін до показників районного бюджету на 2018 рік.

Начальник відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації Олександр Старченко доповів про стан підготовки агропромислового комплексу району до проведення весняно – польових робіт в 2018 році.

Також, під час колегії, трудовим колективом та представниками батьківських комітетів КЗ «Високопільська ЗОШ» було піднято питання розподілу залишків освітньої субвенції за 2017 рік, на що керівництво району запевнило, що залишки субвенції будуть справедливо розподілені між усіма закладами освіти району в тому числі і між навчальними закладами Високопільської селищної ради. Ці кошти в основному будуть спрямовані на проект «Нова українська школа». Кінцеве рішення по цьому питанню буде розглядатись на сесії районної ради.

Розглядаючи кожне питання, голова районної державної адміністрації Сергій Старух, члени та учасники колегії робили детальний аналіз з відповідними зауваженнями та пропозиціями, що сприятиме покращенню роботи. За підсумками розгляду питань на колегії були прийняті відповідні рішення.