Cемінар-нарада за участю Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області

На базі Нововоронцовської районної державної адміністрації та  за участю Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області  14.09.2017р.було проведено  одноденний семінар-нараду.    

У нараді взяли участь: Мельник М.А.- в.о. директора Херсонської філії  ДУ «Інститут охорони ґрунтів України», Грищенко І.В. – заступник начальника  ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області, Боярський В.В. –  в.о. начальника управління безпечності харчових продуктів  та ветеринарії ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області, Година-Арюпін Т.Г. – начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного  законодавства  ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області, Литовченко Н.Ю.- заступник голови Нововоронцовської райдержадміністрації,  Далека І.І. – начальник Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, Антощенко Є.В. – начальник управління з питань економічного, агропромислового розвитку, інфраструктури і торгівлі райдержадміністрації та  запрошені: начальники  районних управлінь  Держпродспоживслужби  та начальники відділів    державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства,   начальники  районних державних   лікарень ветеринарної медицини в  Нововоронцовському,  Великоолександрівському, Бериславському, Високопільському  районах  та  м. Нова Каховка, голови Нововоронцовської  районної державної  адміністрації,  районної ради та їх заступники, голови селищної та сільських рад Нововоронцовського  району, керівники сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств.

Згідно порядку денного розглянуто питання:

– щодо  виконання в Нововоронцовському районі вимог законодавства щодо охорони родючості та екологічної безпеки ґрунтів.   Проведення обстеження та еколого-агрохімічної паспортизації земель, що знаходяться в користуванні.

– щодо виконання планів протиепізоотичних заходів на 2017 рік. Правильність зберігання, використання та списання ВІЗ.

– актуальні питання водопостачання, водовідведення та санітарної очистки населених пунктів.