База відпочинку «Блакитна затока» у Нововоронцовському районі готова прийняти відпочивальників

Літо – яскраве, різнобарвне. Червень не схожий на серпень, та й липень порадує око. Високе чисте небо, тепла прозора вода річки, стиглі фрукти, насичені кольори навкруги. Щоб все це відчули і побачили відпочивальники, а також задля їх безпеки, фахівцями Нововоронцовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області з 2 по 3 травня 2018 року проведено перший етап перевірки – це збір інформації з метою отримання відомостей щодо дотримання санітарного законодавства бази відпочинку «Блакитна затока» ПАТ «ПВП «Кривбасвибухпром», під час якого встановлено низку порушень, на які було надано рекомендації по усуненню.

Згідно з повторно наданою заявою, з 12 по 13 червня 2018 року, відповідно до наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, проведено позапланову перевірку щодо дотримання санітарного законодавства бази відпочинку «Блакитна затока» ПАТ «ПВП «Кривбасвибухпром» із застосуванням засобів відеофіксації.

За результатами позапланової перевірки було надано акт приймання оздоровчого закладу для дорослих за ф. №316/о, яким підтверджено його готовність до курортно-оздоровчого сезону 2018 року.