73-тя річниця Перемоги над нацизмом: пам’ятаємо, перемагаємо

8 і 9 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення і 73 річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Надзвичайно високою ціною дісталася вона нашій країні – мільйони українців загинуло у жорнах Другої світової!

Ця війна – найтрагічніша сторінка в історії людства, яка не повинна бути викреслена з нашої пам’яті та має нагадувати прийдешнім поколінням про жахіття і злочини нацизму.

Ми схиляємо голови перед подвигами наших героїв. Перед тими, хто ціною власного життя, виявляючи героїзм, мужність та відвагу захистив у боях рідну землю. Перед тими, хто наближав перемогу виснажливою працею в тилу. Ця пам’ять робить нас сильнішими.

Славетна перемога нашого народу у визвольній боротьбі проти загарбників стала прикладом для сучасних українських героїв, які сьогодні зі зброєю боронять свободу і незалежність України.

Час невблаганний, але пам’ять і вдячність – категорії вічні. Зичимо всім ветеранам здоров’я, спокою і душевного тепла, залишатися ще надовго серед нас оберегом суспільної моральності та громадянської єдності. Хай у ці весняні дні мир,  злагода і достаток будуть у кожній родині, а незабутній подвиг завжди кличе нас до нових звершень в ім’я Незалежної України!