Антикорупційна діяльність

Антикорупційна програма Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2018 – 2020 рік
Додаток 1
Додаток 2
Додаток 3
Додаток 4

Рекомендації суб’єктам декларування до чергового етапу електронного декларування в Україні

Пам’ятка державного службовця про загальні правила етичної поведінки державних службовців та посадових осіб

Методичні рекомендації фіксування процесів здійснення планових або позапланових заходів державного нагляду (контролю) засобами відеофіксації

Положення Про Комісію з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби 

Наказ «Про затвердження Антикорупційної програми Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2018 рік» від 29 травня 2018 року №450

Антикорупційна програма Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2018 рік

Додаток 1
Додаток 2
Додаток 3

Наказ «Про затвердження Антикорупційної програми Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2018 рік» від 27 квітня 2018 року № 352

Звіт за результатами оцінки корупційних ризиків у діяльності Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Робочий план оцінки корупційних ризиків в Держпродспоживслужбі

Протокол №1 засідання комісії з оцінки корупційних ризиків Держпродспоживслужби

План роботи Сектору з питань запобігання корупції Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2017 рік

Антикорупційна програма Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2017 рік

Додаток 1

Додаток 2

Наказ «Про затвердження Антикорупційної програми Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на 2017 рік» від 30 червня 2017 року № 494

Методичні рекомендації з питань запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та прирівняних до них осіб

Наказ Держпродспоживслужби від 17.02.2017 № 116 «Про проведення оцінки корупційних ризиків»